WOTC

07. mai 2021

Women of The City, WOTC -samfunnet er en plattform som forkjemper sine lesere som tilfeldigvis er forretnings- og profesjonelle kvinner. WOTC arrangerer workshops, webinarer og møter hvor de samarbeider om prosjekter, deler råd, ressurser, jobbmuligheter og mer. WOTCs oppgave er å gjøre det mulig for kvinner som eies og ledes av kvinner til å påvirke lokalsamfunnet positivt; både sosialt og økonomisk. Samfunnet i kollektivet vil gjøre det mulig for kvinner å få kontakt med andre kvinner for å gi gjennomgåtte ressurser rundt kapital, øke sin virksomhet og karriere mens de opererer mer effektivt.

"Now Woman" -møtet tar sikte på å styrke kvinner og utstyre dem med ferdighetene de trenger for å ta sine bransjer eller karriere til neste nivå. Toppmøtet arrangeres av sjefredaktør Phadria Prendergast, sammen med en rekke globale ledere, bransjeeksperter og medlemmer av WOTC-teamet.

Kontakt

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 406 01 406