Skip to main content

Studio

ET MULTIDISIPLINERT DESIGNSTUDIO OG SHOWROOM MED KURERTE VINTAGE OBJEKTER

Etablert 2021

definisjon // /kriːˈeɪʃ(ə)n/ l

Latinsk opprinnelse creāre // "å bringe til eksistens"


Praksis

HOUSE OF CREATION // CREARE er et arkitektur og design studio, byrå og en plattform som har som mål å vise frem multidisiplinære designere og tverrfaglighet. Vi tilbyr fullservice arkitekturløsninger og prosjektledelse. Arbeidet vårt spenner fra renoveringer, nybygg og interiørdesign av boligprosjekter og retail til kreativ ledelse og styling, design av objekter, installasjoner og skreddersydde møbler.

Skreddersydd 
Vi streber etter å skape den perfekte balansen mellom funksjonelle og rolige, vakre rom. De atmosfæriske elementene som materialitet, lys og form er essensielle. For oss er det detaljene og hvordan materialer harmonerer sammen som skaper en unik og estetisk vakker atmosfære. Vi er dedikerte til å bruke så mye lokale ressurser som mulig, og har derfor kuratert en samling med utvalgte vintage produkter til vårt showroom.


Grunnleggeren: Oda Olafsrud

Oda Olafsrud er en norsk arkitekt og designer med base i New York og Oslo. Hun har en master i arkitektur fra Parsons School of Design i New York og en bachelor fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Oda startet nylig sitt firma i forbindelse med sitt solo prosjekt i New York, og søken etter noe mer enn bare et arkitektstudio var drivkraften bak.

Olafsruds design, som vist i magasinene og platformene Bo Bedre, Hypebae, WOTC & Localfolk, viser hvordan hennes arbeid er sterkt påvirket av skandinavisk design estetikk og ren minimalisme.

"For meg handler arkitektur om koreografering av atmosfærer og essensielle former. Det handler om fokus på detaljer og bruken av naturlige materialer som tre, marmor og stein."


Besøk oss

Showroom / Atelier
Book en visning eller møte på vårt atelier og showroom på Skøyen i Drammensveien 126 i Oslo.


 / +47 406 01 406

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 406 01 406