Skip to main content

Visjon

House of Creation har et mål om å skape arkitektur som kan ha en "helbredende" påvirkning for sjelen. Dette gjennom filosofien “å koreografere atmosfærer”, og vår visjon om å forstå de atmosfæriske elementene. Vi som skapere kan kuratere rom og atmosfærer som fremkaller disse følelsene. 

En grunnleggende faktor for å oppnå dette kommer fra å forstå viktigheten av geometriske former, lys, materialer og naturmaterialer. Gjennom de atmosfæriske elementene spiller også integreringen av opplevelser en stor rolle.

Verdien av samarbeid

Navnet House of Creation kommer fra troen på verdien av samarbeid, spesielt for å fremme den kvinnelige stemmen. Som en tverrfaglig praksis er vi lidenskapelig forpliktet til å oppmuntre til kontinuerlig dialog og interaksjon mellom oss selv og kunder, ingeniører, designere, urbanister, kunstnere og håndverkere. Det er i skjæringspunktet mellom mangfold, kreativitet og samarbeid på tvers av fagområder at merverdi og innovasjon oppstår.

Tilpasning til landskap og minimalt fotavtrykk

Vi mener at det er viktig at essensielle landskapsformer og elementer får påvirke, informere og være en del av de rommene vi skaper. Vi lar landskapet og naturlig lys være hoved påvirkningene til hvordan bygningen blir formet og utviklet. For oss handler det om å tilpasse bygget til stedet og landskapet, ikke omvendt. Det å ha et minimalt fotavtrykk der det er mulig for å minimalisere påvirkningen på landskapet og dets habitat er svært viktig.


Arkitektur & interiør

House of Creation skaper arkitektur og interiør påvirket av skandinavisk og japansk design tradisjon, som representerer enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Sammenslåingen av de to stilene er basert på filosofien om "Zen" og beroligende atmosfærer. Det arkitektoniske formspråket er det som setter faktorene som former interiøret, og de henger sammen og bør ses på som like viktige.


Prosjektledelse

Som prosjektleder i utbyggerprosjekter ønsker vi å være dedikerte til bærekraftige løsninger og sirkulær arkitektur. House of Creation dyrker god dialog mellom prosjektleder, klient og utførende team, slik kan vi få på plass de beste, skreddersydde løsningene. Med en multidisiplinær og kreativ prosess skaper vi merverdi og en ny “approach”.


Produktdesign

I vårt arbeid med møbelsnekkere har vi som mål å skape løsninger som er bedre tilpasset samtidig som det har et unikt arkitektonisk uttrykk. Nisjer, brede vinduskarmer og annen “dødplass” får skreddersydde, funksjonelle og unike løsninger. Det er viktig for oss at produktene tilpasses og går i ett med omgivelsene rundt.

Kontakt

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 406 01 406